Veel nieuws uit 2L

Hondjes in de klas : Op vrijdag 4 oktober was het werelddierendag. De hondjes van juf Ilse, Beau en Fie, kwamen een halve dag mee in de klas. Wat een flinke en lieve hondjes ! Wat werden ze verwend in de klas ! Klik hier voor foto’s.

– Pompoensoep met spinnetjes : In de herfst is het leuk om met pompoenen en andere lekkere verse groenten samen soep te maken in de klas. We sneden de groenten in kleine stukjes. We maakten ook lekkere spinnetjes met frikadelletjes en spaghetti ! Jammie ! Wat rook het ook lekker in de klas! Klik hier voor foto’s.

– Stedelijk museum Aarschot : Op dinsdag 15 oktober brachten we een bezoek aan het Stedelijk Museum in Aarschot. We maakten er kennis met voorwerpen uit de tijd van onze overgrootmoeder. We deden er een leuk zoekspel met verschillende opdrachten! Klik hier voor foto’s.

– Strapdag : Op 20 september mochten we te voet of met de fiets naar school komen. We mochten met onze klas rijden op de speelplaats. De juf speelde de agent en hield ons af en toe wel eens tegen ! Haha ! Klik hier voor foto’s.

Met smartgames leren we al spelend goed ons brein te gebruiken. Klik hier voor foto’s.